Tillbehör kaminer

1090:-

CE-märkt värmedriven kaminfläkt till bästa pris! Anpassad för att cirkulera varm luft från kaminer med normal driftstemperatur. Optimal temperatur är mellan 80 och 250 grader men fläkten börjar snurra redan vid 50 grader. Inga batterier eller någon annan strömkälla behövs. Fläkten drivs endast av värmen. Ökad varmluftscirkulation bidrar till en ökad komfort och minskad bränsleåtgång.
Kaminfläkten startar automatiskt och reglerar hastigheten beroende på hur varm kaminen blir. Den snurrar snabbare för att förflytta mer värme när kaminen blir varmare och saktar ner när kaminen blir svalare.

99:-

Glasrent löser effektivt upp fastbränd sot från eldstadens glasluckor.
Ca 500 ml.

99:-

CO2-neutrala och helt luktfria upptändningsblock som är tillverkade av 100% naturliga material. Upptändningsblock är lämpliga när du vill ha en säker, effektiv och lätt upptändning av brasa, braskaminer och grill. Använd 2-3 stycken per upptändning. 

Innehåller: 200 stycken.

109:-

Effektiva rengöringssvampar för kaminglas. 2-pack.

​​​​​​​Youtube-länk: easy clean

249:-

Används oftast i kombination med kaminfläkt SF-101 och SF-201. Läggs på kaminen. Graderad 0-600 grader Celsius och 0-900 grader Fahrenheit. Markerad för bästa förbränningstemperatur. Markering även för låg temperatur och för hög temperatur. Tillverkad i plåt och med en magnet på baksidan.